Inschrijven, wat betekent dat?

Bij Kindergarden kun je je kind vrijblijvend en kosteloos aanmelden voor een van onze vestigingen. Dit doe je door bijgaand formulier in te vullen. Nadat we je aanvraag tot inschrijving hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. Tijdens dat gesprek nemen we je wensen door en vullen we je inschrijving aan waar nodig. Zo zijn bijvoorbeeld jouw voorkeursvestiging, gewenste startdatum en voorkeursdagen van invloed of en vanaf wanneer we een plek voor je hebben. Is het een vestiging met een wachtlijst, dan laten we je dit weten. We denken graag met je mee om de beste oplossing voor je te vinden.  

Van inschrijving naar contract

Ongeveer 4 maanden voor je gewenste plaatsingsdatum nemen we contact met je op voor een plaatsingsaanbod. Ben je blij met ons aanbod, dan sturen we je een contract toe. Wanneer je het contract ondertekent, betekent dit dat we definitief plek hebben voor je kind(eren) en dat jullie op de afgesproken startdatum van harte welkom zijn op de vestiging die we hebben afgesproken.

Eerst inschrijven en daarna op rondleiding

Inschrijven kan op elk gewenst moment, voor of na een rondleiding. Schrijf je je in zonder dat je een rondleiding hebt gehad, dan bespreken we tijdens het telefonisch contact graag alsnog de mogelijkheid van een rondleiding. Een apart formulier invullen voor een rondleiding is dan ook niet nodig. 

Heb je toch eerst nog andere vragen?

Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar ons planningsbeleid? Of heb je nog andere vragen? Bekijk dan onze Veelgestelde vragen-pagina voordat je dit formulier invult. Als je liever eerst een vestiging bezoekt voordat je je inschrijft dan kan je dat hier regelen. 

Al een of meer kinderen bij Kindergarden?

Ben je op dit moment al klant bij Kindergarden en wil je broertje(s) of zusje(s) inschrijven? Of wil je wisselen van dagen of een andere wijziging voor je kind(eren) doorgeven? Geef dit dan aan in het Ouderportaal of per mail via info@kindergarden.nl.

Page image

Ja, ik wil mijn kind(eren) inschrijven

Vul hier je gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je wensen door te nemen en de inschrijving in orde te maken. 

Kies geslacht *
Geslacht is niet ingevuld.
Voornaam is niet ingevuld.
Tussenvoegsel is niet ingevuld.
Achternaam is niet ingevuld.
E-mail is niet ingevuld.
Telefoon is niet ingevuld.
Voorkeursvestiging
Voorkeursvestiging is niet ingevuld.
Gewenste startdatum
Gewenste startdatum is niet ingevuld.
is niet ingevuld.
is niet ingevuld.
Voorkeursdagen
Maandag is niet ingevuld.
Dinsdag is niet ingevuld.
Woensdag is niet ingevuld.
Donderdag is niet ingevuld.
Vrijdag is niet ingevuld.
Opmerkingen
is niet ingevuld.