Kom een kijkje nemen bij een van onze Kindergarden vestigingen in Breda

Breda biedt twee mooie, lichte locaties die huiselijk en sfeervol zijn ingericht. Iedereen gaat hier blij naar binnen en naar buiten! Kindergarden wil voor kinderen een tweede thuis zijn en in deze fijne omgeving is alles aanwezig om hun specifieke talenten te ontdekken en te ontwikkelen. 

We laten je graag ervaren dat je bij ons aan het juiste adres bent voor de opvang van je zoon of dochter. Tijdens een rondleiding kunnen we je een goed beeld geven van onze werkwijze. 

Onze vestigingen in Breda: 

Eerst op rondleiding en daarna inschrijven 

Na je rondleiding neemt onze afdeling Klantrelatie contact met je op. Heb je een goed gevoel bij Kindergarden? Dan nemen we je wensen door en kunnen we je inschrijven. Een apart formulier invullen om je in te schrijven is dan ook niet nodig.

Inschrijfactie

Voelt het goed en past Kindergarden bij jou? Dan gaat dit gepaard met een leuke actie die vanaf 15 oktober 2019 loopt. Schrijf je nu in bij een van onze vestigingen in Breda en start binnen 4 maanden. Je ontvangt een digitale giftcard t.w.v. €100 bij KOEKA.com*

Bekijk hier de actievoorwaarden 

We verwelkomen je graag op een van onze vestigingen!

Hartelijke groet, 

Iris Breugelmans en Maika de Haan
Vestigingsmanagers Kindergarden Breda

Ja, ik kom graag langs

Vul hier je gegevens in. De vestigingsmanager neemt dan binnen 5 dagen contact met je op om een afspraak te maken voor een rondleiding. 

Kies geslacht *
Geslacht is niet ingevuld.
Voornaam is niet ingevuld.
Tussenvoegsel is niet ingevuld.
Achternaam is niet ingevuld.
E-mail is niet ingevuld.
Telefoon is niet ingevuld.
Voorkeursvestiging
Voorkeursvestiging is niet ingevuld.
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen is niet ingevuld.