Kom je een kijkje nemen?

Fijn! We willen je natuurlijk graag laten ervaren dat je bij ons aan het juiste adres bent voor de opvang van je zoon of dochter. Daarom laten we met alle plezier onze vestigingen zien. Hoe werkt het op de groep? Hoe ziet het speelgoed eruit? Wat is het pedagogisch beleid? Heeft de vestiging alleen een kinderdagverblijf of ook een BSO en welke voordelen heeft dit?

Tijdens een rondleiding kunnen we je een goed beeld geven van onze werkwijze. We proberen al je vragen te beantwoorden. Over veiligheid, slapen of voeding bijvoorbeeld. Zelf stellen we ook vragen. Over onderwerpen waar je misschien nog niet aan had gedacht. Dat doen we om erachter te komen wat jij echt belangrijk vindt. Die open communicatie is de basis van onze samenwerking en het beste voor jouw kind.

Eerst op rondleiding en daarna inschrijven 

Na je rondleiding neemt onze afdeling Klantrelatie contact met je op. Heb je een goed gevoel bij Kindergarden? Dan nemen we je wensen door en kunnen we je inschrijven. Een apart formulier invullen om je in te schrijven is dan ook niet nodig. 

Ik heb eigenlijk eerst nog een paar vragen voordat ik langs wil komen 

Wil je weten of en wanneer we plek hebben op de vestiging van jouw keuze? Of heb je vragen over zaken als openingstijden, dagritme of kosten van de opvang bij Kindergarden? Vul dan het formulier Meer informatie in of bel ons op 020-423 54 22. Uiteraard ben je vervolgens van harte welkom voor een rondleiding. Deze plannen we graag met je. Hiervoor hoef je nu geen formulier in te vullen. Wist je dat je ook onze Veelgestelde vragen-pagina kunt checken? Misschien staat jouw vraag (en het antwoord) daar al tussen.

Page image

Ja, ik kom graag langs

Vul hier je gegevens in. De vestigingsmanager neemt dan binnen 5 dagen contact met je op om een afspraak te maken voor een rondleiding. 

Kies geslacht *
Geslacht is niet ingevuld.
Voornaam is niet ingevuld.
Tussenvoegsel is niet ingevuld.
Achternaam is niet ingevuld.
E-mail is niet ingevuld.
Telefoon is niet ingevuld.
Voorkeursvestiging
Voorkeursvestiging is niet ingevuld.
Ik heb ook interesse in andere vestigingen dan mijn voorkeursvestiging is niet ingevuld.
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen is niet ingevuld.