Kom een kijkje nemen bij onze Kindergarden vestiging in Oisterwijk

Oisterwijk is dankzij de ruime opzet en de prettige ligging een meer dan aantrekkelijke vestiging. Het voormalige politiebureau aan de Burgemeester Verwielstraat ademt een en al warmte en huiselijkheid. De flinke tuin met fietspaadjes, zandbakken en de moestuin is een feest voor de kinderen. Elke dag zijn we hier dan ook te vinden.

We laten je graag ervaren dat je bij ons aan het juiste adres bent voor de opvang van jouw zoon of dochter. Tijdens een rondleiding kunnen we je een goed beeld geven van onze werkwijze.


Eerst op rondleiding en daarna inschrijven 

Na je rondleiding neemt onze afdeling Klantrelatie contact met je op. Heb je een goed gevoel bij Kindergarden? Dan nemen we je wensen door en kunnen we je inschrijven. Een apart formulier invullen om je in te schrijven is dan ook niet nodig.


Inschrijfactie

Voelt het goed en past Kindergarden bij jou? Dan gaat dit gepaard met een leuke actie die vanaf 15 oktober 2019 loopt. Schrijf je nu in bij onze vestiging in Oisterwijk en start binnen 4 maanden. Je ontvangt een digitale giftcard t.w.v. €100 bij KOEKA.com*

*Bekijk hier de actievoorwaarden 

We verwelkomen je graag op onze vestiging!

Hartelijke groet, 

Sabine van de Zanden
Vestigingsmanager Kindergarden Oisterwijk

Page image

Ja, ik kom graag langs

Vul hier je gegevens in. De vestigingsmanager neemt dan binnen 5 werkdagen contact met je op om een afspraak te maken voor een rondleiding. 

Kies geslacht *
Geslacht is niet ingevuld.
Voornaam is niet ingevuld.
Tussenvoegsel is niet ingevuld.
Achternaam is niet ingevuld.
E-mail is niet ingevuld.
Telefoon is niet ingevuld.
Voorkeursvestiging
Voorkeursvestiging is niet ingevuld.
Ik heb ook interesse in andere vestigingen dan mijn voorkeursvestiging is niet ingevuld.
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen is niet ingevuld.